Jos

Foto van mijMooie beelden hebben mij altijd aangesproken. Al van jongs af aan heb ik me aangetrokken gevoeld tot beeldende vorming. Van schilderen tot decorbouw en van steenbewerking tot fotografie. Vanuit mijn verlangen zo veel mogelijk te leren heb ik veel cursussen en opleidingen gevolgd. Een vooropleiding tot de kunstacademie, een lerarenopleiding tekenen en natuurlijk ook meerdere cursussen fotografie. In de loop van de tijd ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in die laatste discipline.

In de zomer van 2021 ben ik in aanraking gekomen met Fine Art fotografie. Ik ben me daarin gaan verdiepen en probeer me op dit gebied verder te ontwikkelen. Op deze website vind je voorbeelden van de beelden die ik op dit moment maak.

Tijdens een fotosessie kijk ik naar de wereld door mijn lens. Een bijzonder moment wordt vastgelegd in stilte, een bijna surrealistisch beeld van een ondeelbaar ogenblik in de tijd.

Die tijd raast voort, maar de fotograaf heeft hem even stilgezet al was het maar voor één duizendste seconde.

Heb je interesse in de beelden die ik maak en wil je met me samenwerken, stuur mij dan een mailtje via de link hieronder.

Stuur mij een mail